Registreren

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Aanbiedingen

  Sportcentrum Aerofit

  Sportcentrum Aerofit

  Over Sportcentrum Aerofit

  Sportcentrum Aerofit staat al 20 jaar voor Gezelligheid  & Kwaliteit  &  Persoonlijkheid 

  Aerofit is een sport-en preventiecentrum in het centrum van Noord-Scharwoude waar alles tot in de puntjes geregeld is. Wat jouw drijfveer om te sporten ook is, bij Aerofit vind je alles wat je zoekt. Wij hebben een breed aanbod aan groepslessen en volop mogelijkheden om individueel te trainen. Daarnaast zijn wij laagdrempelig, is er een gezellige sfeer en blijft het sporten betaalbaar!

  Wij begrijpen dat er veel keuze is in diverse sportscholen. En hoe kies je dan welke sportschool er bij jou past? Heel simpel.... stel je zelf de volgende vragen:

  * Waarom wil ik gaan sporten? Waarschijnlijk voor je gezondheid, om fit te worden, om overgewicht kwijt te raken, om wat gespierder te worden, voor de gezelligheid of om medische redenen.
  * Wat heb ik hiervoor nodig? Een goede sportschool, professionele begeleiding, een ruime keuze aan groepslessen, een goede fitnesszaal, extra motivatie en hulp.
  * Wat vind ik nog meer belangrijk? Een fijne sfeer, een betaalbare prijs, écht persoonlijke aandacht, goede materialen, dicht in de buurt, gratis lockers en douches en af en toe gezellig nazitten na het sporten.

  Zoekt u dit? Dan ben je bij Aerofit aan het juiste adres en ben je van harte welkom voor een kennismaking en een gratis proefles.
  Is uw portemonee belangrijker dan bovenstaande wensen? Dan bent u wellicht meer geinteresseerd in een 'Low Budget' keten. Waarschijnlijk zullen dan bovenstaande wensen niet allemaal vervuld worden en wellicht wordt goedkoop duurkoop.

  Sportcentrum Aerofit staat al ruim 20 jaar voor gezelligheid, kwaliteit en persoonlijkheid. Dit betekend wij werken met goed opgeleide sportinstructeurs, stagiares en dat veel van onze instructeurs al vele jaren werkervaring hebben. Wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk en houden rekening met ieders wensen en vragen.
  Sporten is voor iedereen en iedereen is welkom bij Sportcentrum Aerofit; jong, oud, dik, dun, man, vrouw, topsporters, mensen met blessures, handicap of bepaalde ziekte. Wij maken geen onderscheid en iedereen krijgt de aandacht en begeleiding die hij/zij nodig heeft.

  Contact info

  Sportcentrum Aerofit

  Aerofit
  Willem de Zwijgerstraat 2
  1723 KG  Noord Scharwoude
  0226-317439
  Sportcentrumaerofit@quicknet.nl

  Gratis parkeerplaatsen en goed te bereiken met openbaar vervoer vanuit Alkmaar.

   
   

  Gerelateerde berichten

  Laat een antwoord achter

  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Content is protected !!