Registreren

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Aanbiedingen

  Over ons

  Langedijkers

  Langedijkers Bedrijvengids

  cropped-cropped-kool.png

  Langedijkers verzamelt alle bedrijven, hobbymatige projecten en diensten uit de omgeving op deze website, met als doel het u zo makkelijk mogelijk te maken. De kortste weg voor het vinden van contact informatie, openingstijden en een korte beschrijving van bedrijven, hobbymatige projecten en diensten uit de buurt.

  Uiteraard wordt dit een lange lijst en zijn wij voorlopig wel even bezig met het invullen hiervan. U kunt ons helpen door uw gegevens op te sturen via Aanmelden dat scheelt ons geweldig veel tijd met zoeken. Dan staat het er ook precies, zoals u het wil hebben.

  Ook hebben wij de website van een vacature pagina voorzien, waarbij onze aandacht vooral uitgaat naar de vrijwilligers en scholieren. Heeft u een vacature in uw bedrijf?  Klik hier!  Wat hebben we nog meer!

  Langedijkers Tube

  Langedijkers-Tube1-750x195

  Langedijkers Tube heet de website, waar wij allemaal filmpjes van Langedijkers verzamelen! En dat zijn er wat! Wij verzamelen de leukste, meest indrukwekkende, mooiste, kortom alle bijzondere video’s uit Langedijk. Blijf filmen en zet het op Langedijkers Tube! Het leukste archief van Langedijk en omstreken! Filmpjes van vroeger, Filmpjes van nu, te gekke muziek, mooie mensen, af en toe stoer, maar altijd recht uit het hart! Recht uit het hart van Langedijk!

  Langedijkers.com  .

  Langedijkers

  Langedijkers-Magazine

  Ooit als grapje begonnen en bedoeld voor Langedijk & Westfriesland, maar nu ook voor ver daarbuiten ”Een thuis ver van huis!” Daar gaan we heen.

  Geen dagblad, geen spectaculair of sensationeel nieuws, maar een Magazine waar iedereen aan kan bijdragen op de meest eenvoudige manier! Leesvoer voor elke leeftijd! Een democratische samenleving kan alleen goed functioneren als de persvrijheid goed geregeld is. Dus daar gaan we voor!

  Langedijkers bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, is Non-commercieel, ongesubsidieerd, heeft geen sponsoren, behoren ook niet toe aan een stroming, geloof of groepering! Wij hoeven dan ook aan niemand verantwoording af te leggen!

  Dit Langedijker Magazine is bedoeld voor de samenleving, het promoten van talent in welke vorm dan ook, stimuleren van ideeën en initiatieven, onderwerpen die ons opvallen in de media, goede doelen, samen sterk, een openbaar publicatie platform voor het culinaire, de kunst, media, muziek, literatuur, bedrijven, sport, cultuur, van lokaal naar nationaal!

  *V.w.b. de onkosten, deze worden enigszins terug verdiend met advertenties, dit maakt het allemaal gratis!  Dat willen we zo houden!

  Langedijk, Noord Holland, Nederland

  Langedijkers.nl  error: Content is protected !!