Registreren

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Aanbiedingen

  KNA = Kunst na Arbeid

  KNA kunstnaarbeidKunst na Arbeid is de oudste nog bestaande muziekvereniging van Langedijk (opgericht in 1894), maar zeer bij de tijd. Opgericht in een tijd van de verzuiling en nu een vereniging waar iedereen die van muziek en gezelligheid houdt een plek vindt. Er wordt eigentijdse muziek gespeeld in een prettige en ongedwongen sfeer. Onder bekwame muzikale leiding wordt op de vrijdagavond van 18:45 tot 19:45 door het leerlingenorkest KNAL en daarna van 20:00 tot 22:00 uur door KNA in de Overbrugging te Noord-scharwoude gerepeteerd. KNAL is een leerlingenorkest dat samengesteld is uit leerlingen van KnA en van Apollo.

  Meespelen ?

  Muziek maken is pas echt leuk als je het met elkaar doet! Als u bij een concert bent geweest, heeft u vast gezien hoe enthousiast onze leden van het opleidingsorkest K.N.A.L. muziek maken. Op een leuke en ontspannen manier maken zij elke vrijdag met elkaar muziek.
  Ook u kunt leren muziek te maken! Of als u in het verleden al eens muziek heeft gemaakt, maar u vindt de stap naar het orkest te groot, dan kunt u bij K.N.A.L. weer ervaring op doen. Kom het daarom gewoon eens proberen op vrijdagavond om kwart voor zeven in De Overbrugging.

  KNA = Kunst na Arbeid

   

   

  Gerelateerde berichten

  Laat een antwoord achter

  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Content is protected !!