Registreren

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Aanbiedingen

  De Koen

  Logo de KoenLangedijk was in het verleden een belangrijk tuinbouw gebied. De groenten werden verbouwd op duizenden eilandjes, die werden bemest met de bagger uit de sloten. Veel akkers hadden een naam, die was afgeleid van hun vorm of ligging. In dit eilandenrijk lag een akker, die wat hoger was als de andere akkers en deze akker had de naam “De Koen”. Het eilandenrijk is inmiddels herverkaveld en het eilandenrijk is nu een modern landbouwgebied.

  De KoenOp de plek waar De Koen lag is nu de wijngaard aangelegd. Eind vorige eeuw is begonnen met het experimenteren met het wijn maken op De Koen. Er werd wijn gemaakt van druiven uit de kas. Later zijn er een klein aantal stokken geplant van het ras regent. Vanaf 2003 is de huidige wijngaard aangelegd. Ieder jaar is een vak geplant tot 2005. De oogst is vanaf 2006 voldoende om op professionele wijze wijn te maken.
  In 2008 is de noordelijke hectare vol geplant. In 2013 en 2014 is het totale perceel van 2 hectare omgetoverd tot wijngaard.

  De Koen

  High Wine

  Van 1 mei tot 1 november. Iedere vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur. Een gezellige middag met drie glazen wijn van de Koen en bijpassende hapjes op een mooi plekje in de wijngaard of op het verwarmde terras. In de loop van de middag neemt de wijnboer je mee voor een leerzame rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij, waarbij je van alles over wijn en natuurlijk wijn drinken
  wordt verteld.  Reserveer nu!

  Gerelateerde berichten

  Laat een antwoord achter

  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Content is protected !!