Registreren

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Aanbiedingen

  Atelier Nicole Kruyning

   

  Over Atelier Nicole Kruyning

  Atelier Nicole KruyningWil jij meer gaan doen met je creativiteit? Zoek je een plek om te schilderen | tekenen omdat het er thuis niet van komt? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw manier van schilderen | werken is en ben je benieuwd naar wat je bij jezelf tegenkomt in het creatieve proces?

  Durf je hierin een stap maken? Trek je stoute schoenen aan!

  Wat kun je in mijn atelier doen?

  Als je kiest voor één van de cursussen of workshops  zoals ben je perfect gelukkig als je gelukkig perfect bent? en de kamers van je ziel, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, creatief uiten en ben je bereid om je ervaringen te delen met anderen. Het is een investering in jezelf. Je krijgt meer zicht op je gedrag, denkpatronen en ervaart hoe het is om andere bewegingen te maken dan je gewend bent. Tijdens deze cursussen en workshops word je uitgenodigd om met compassie naar jezelf te kijken en datgene in het licht te zetten wat gezien en gehoord wil worden om een stap verder te komen in je ontwikkeling.

  Als je je creativiteit wilt aanwakkeren en experimenteren met acrylverf, paletmesjes, kwasten en verschillende materialen (papier, stof) dan is er de schildercursus leer je eigen streken kennen. Deze cursus geeft naast het plezier van schilderen ook inzicht in je innerlijke bewegingen die altijd gepaard gaan bij een creatief proces. Wil je ontdekken wat je kunt met collages, het verwerken van foto’s en beeldmateriaal in een schilderij dan is de cursus collages maken, mogelijk iets voor je. Het werken met een journal biedt weer andere mogelijkheden om je creatief te uiten. Je knipt, scheurt, plakt, kleurt, tekent, schildert in een dummy: creatieve journaling.

  Wil je gewoon lekker schilderen, tekenen, je eigen ding doen maar heb je thuis de rust of ruimte niet, dan kun je binnenlopen bij het open atelier, Koffie en thee staan klaar. Kijk bij agenda voor de data en de prijzen.

  Voel je welkom!

  Atelier Nicole Kruyning

  Contact info

  Atelier Nicole KruyningHeb je een vraag of ben je nieuwsgierig geworden naar een van de cursussen en/of workshops, dan ben ik op volgende manieren bereikbaar:

  Nicole Kruyning
  Dorpsstraat 225
  1721 BJ Broek op Langedijk
  mobiel: 06 – 288 25 188
  e-mail: info@nicolekruyning.nl
   

  Atelier Nicole Kruyning

  Gerelateerde berichten

  Laat een antwoord achter

  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Content is protected !!